Angreštový koláč
Recept ještě nebyl hodnocenVajcia s cukrom vyšľaháme do peny.Pridáme celý kompót aj so šťavou, múku s práškom do pečiva, sekané orechy, olej a škoricový cukor. Premiešame a cesto vylejeme na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 313 kJ / 75 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,40 g |
– cukry | 12,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vajcia s cukrom vyšľaháme do peny.Pridáme celý kompót aj so šťavou, múku s práškom do pečiva, sekané orechy, olej a škoricový cukor. Premiešame a cesto vylejeme na…
Mouku smícháme s vanilinem a 150 g. cukru. Rozpustíme tuk a vlijeme do směsi a rychle uděláme drobenku. Z tvarohu, vejce, cukru, pudink. Prášku, smetany a citr. kůry…
Vejce s cukrem vyšleháme. Angrešt si přecedíme, šťávu uchováme. Angrešt rozkrájíme nebo nasekáme ať zůstanou kousky. Nalijeme společmě se šťávou a olejem k vyšlehaným…
Kompót necháme dobre odkvapkať. Môžeme použiť aj čerstvé egreše, ale najprv ich s trochou cukru a vody podusíme a necháme vychladnúť a odkvapkať. Z prísad vypracujeme…
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Šéfkuchař legendárního hotelu Pupp: Tento bramborový salát naši hosté milují. Kouzlem skvělé chuti je správně uvařené vajíčko
V čem se liší Lipo a PEZ? To první se vyrábí v Liberci, druhé proslavil mimozemšťan E.T.
Domácí pekárna zvládne upéct chleba i mazance a taky zavaří džem. Jak ji vybrat a kolik vás to bude stát?