Dušené zelí
Recept ještě nebyl hodnocenZelí dáme vařit se šťávou z kompotu. Po 15-ti minutách přidáme koření a trochu soli. Nakrájíme cibuli a osmažíme ji do zlata na tuku. Přidáme mouku, osmahneme do růžova…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 265 kJ / 63 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 0,35 g |
– nasycené | 0,11 g |
– nenasycené | 0,15 g |
–– mononenasycené | 0,01 g |
–– polynenasycené | 0,14 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 2,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 13,33 g |
– cukry | 12,67 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zelí dáme vařit se šťávou z kompotu. Po 15-ti minutách přidáme koření a trochu soli. Nakrájíme cibuli a osmažíme ji do zlata na tuku. Přidáme mouku, osmahneme do růžova…
Smícháme mouku, sůl, sodu. Přidáme mléko, zvlášť ušlehané žloutky s cukrem, nakonec vyšlehané bílky. Z těsta připravíme několik palačinek. Na půlku palačinky dáme tvaroh…
Sušené švestky povaříme a umeleme. Nadrobno pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme mleté švestky, mleté ořechy, okořeníme, osolíme a dobře promícháme.Očištěného…
Velmi rychlo vypracujeme cesto a dame ho na 1 hod. do chaldnicky. Potom ho vyvalkame asi na 3mm a povykrajujeme vacsie kolieska a vystelieme nimi formicky, alebo…
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Ledová čokoláda vlastně není čokoláda. Proč se do ní nesmí kousat?
Nadýchané povidlové Honzovy buchty: Péče o kvásek je základ a dvojité kynutí zajistí dokonalý výsledek
Staročeská specialita hunc: Tradiční skromné jídlo z brambor a krup voní česnekem i majoránkou a snadno se připravuje