Pečené krůtí paličky na bílém víně
Recept ještě nebyl hodnocenMaso omyjeme, osolíme, opepříme. Šalotky nakrájíme na půlměsíčky, které položíme na dno pekáčku, na ně okořeněné maso. Přidáme tymián a podlijeme 2 dl vína. Přikryjeme a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 619 kJ / 148 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 8,00 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 5,70 g |
–– mononenasycené | 2,30 g |
–– polynenasycené | 3,40 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 82 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Maso omyjeme, osolíme, opepříme. Šalotky nakrájíme na půlměsíčky, které položíme na dno pekáčku, na ně okořeněné maso. Přidáme tymián a podlijeme 2 dl vína. Přikryjeme a…
Cibuli nakrájím na plátky a dám do pekáčku, na cibuli rozdrobím kostku masoxu a přidám koření. Na to naskládám maso, osolím, okmínuji, pokapu olejem a zaliju vodou tak,…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Zapečená bramborová kaše je ideální pro využití zbytků v ledničce a posune obyčejnou přílohu do chuťových nebeských výšin
5 netradičních večeří z květáku: Vyzkoušíte krémovou polévku, květákovou koprovku nebo falešný vlašák?
Křupavé vánoční oplatky původně chránily domov. Dnes si je můžete upéct podle receptu z roku 1750 a přenést se tak do historie