Bramborová polévka s kyselým mlékem
Recept ještě nebyl hodnocenZemiaky očistíme, nakrájame a uvaríme. V hrnci na oleji osmažíme cibuľu, pridáme sušené kvasnice a huby namáčané v troche vody. Cibuľu podusíme, pričom podľa potreby 1-2…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Zemiaky očistíme, nakrájame a uvaríme. V hrnci na oleji osmažíme cibuľu, pridáme sušené kvasnice a huby namáčané v troche vody. Cibuľu podusíme, pričom podľa potreby 1-2…
Do domácí pekárny dáme nejprve tekuté suroviny: vlažnou vodu, rozpuštěné zchladlé máslo, rozkvedlané jedno celé vejce. Dál přidáme hladkou a polohrubou mouku, do jednoho…
Můžete po zapípání přidat nasekané ořechy,různá semínka podle své chuti. Když si přidáte rozinky a trochu víc cukru, tak má chuť jako vánočka.
Olivy a Oregano přidáme po zapípání. Pekla jsem ho na střední stupeň propečení a velikost 1.
Nejprve si opatrně rozpustíme Heru. Do mísy prosijeme mouku a cukr a promícháme s kvasnicemi. Přidáme vejce, sůl, mléko a rozpuštěnou prochladlou Heru. Vypracujeme těsto…
Olivy a oregano přidáváme až po zapípání. Je výborný. Pekla jsem ho na střední stupeň propečení.
Nejprve nalijeme do pečící misky tekuté suroviny, potom suroviny sypké. Nakonec kvasnice. Dbáme na to, aby kvasnice nebyly nasypány přímo na sůl. Pak přidáme : 50-100 g…
Ze surovin uděláme těsto i semínka můžete dát kdo má rád v pečivu (já jsem dala slunečnicové a sezamové) Necháme asi 45min kynout a pak uděláme buď chleba nebo upleteme…
Ze všech surovin uděláme těsto a hned vyválíme placku - nenecháváme kynout!Pak pizzu pomažeme omáčkou, posypeme salámem nakrájeným na nudličky (nebo podle toho, jaký…
Do mísy dát mouku, do prostředka kvasnice, zalít trochou vlahé vody a cukrem, aby se udělal kvásek. Když je kvásek hotový, tak přidat zbytek ingrediencí a zadělat …
Přísady na těsto vařečkou vyhnětat do krásně hladkého těsta, po vykynutí na moukou podsypané desce roztáhnout dotenka a na okraje těsta poklást nitě korbáčků, těsto přes…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
7 tipů, jak na ten nejlepší velikonoční mazanec: Takhle nepopraská a bude nádherně nadýchaný!
Štrůdl jako od babičky: Recepty, se kterými hravě zvládnete jeho sladkou i slanou variantu
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie