Švestkový tarte tatin
Recept ještě nebyl hodnocenPředehřejeme troubu na 170°C. Na pánvi rozehřejeme máslo s cukrem a medem do hustého sirupu. Nalijeme jej na dno máslem vymazané formy a vyskládáme do něj švestky řeznou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Předehřejeme troubu na 170°C. Na pánvi rozehřejeme máslo s cukrem a medem do hustého sirupu. Nalijeme jej na dno máslem vymazané formy a vyskládáme do něj švestky řeznou…
Všetky ingrediencie dobre premiešame a na plech vystlaný papierom urobíme malé placky a dáme upiecť do trúby na 180 st.
V misce smícháme pomleté mandle s práškem do pečiva nebo vinným kamenem, skořicí a kakaem. Přidáme vejce, arašídové máslo, med a opatrně vmícháme mléko, aby nám vzniklo…
Brokolici rozdělíme na menší růžičky. Cibuli nakrájíme nadrobno. Zahřejeme olivový olej a osmahneme na něm brokolici. Pak podlijeme vodou a necháme 10 minut zlehka vařit…
Troubu si rozehřejeme na 200 C. Do mísy dáme přesitou mouku a máslo, které propracujeme prstama společně s moukou. Poté přidáme cukr, vejce, vanilkový cukr, kypřící…
125g borůvek rozmístíme do tukem vymazané a moukou vysypané formy ve tvaru věnce nebo hřbetu. Na těsto smícháme mouku s kypřicím práškem a přidáme cukr, vanilkový cukr,…
Všechny sypké suroviny dáme do mísy, přidáme pokrájené máslo, vejce a vypracujeme těsto. které dáme do ledničky odležet. Formu vymažeme, z těsta si oddělíme kousek na…
Ze surovin na tmavé těsto vypracujeme hmotu. Bude mít tendenci se lepit. Proto ji dáme aspoň na 30 min do lednice.Ze surovin na světlé těsto oddělíme žloutky a vyšleháme…
Brambory nastrouháme na jemno. Klobásu nastrouháme nebo nakrájíme na hodně drobno. Přidáme sůl, vejce, petrželku, cibuli a prášek.Vše promícháme a přidáváme rohlíky.…
Ušleháme zvlášť žloutky a bílky (každé s polovinou krystal. cukru), smícháme, přimícháme prosátou mouku s kypřícím práškem a nakonec vmícháme kokos. Vylijeme na malý…
Na piškotové těsto vyšleháme žloutky s cukrem. Postupně přidáváme vodu, kypřící prášek, mouku a vmícháme tuhý sníh. Těsto rozetřeme na velký plech a pečeme. Po upečení…
Na piškotové těsto vyšleháme žloutky s cukrem. Postupně přidáváme vodu, kypřící prášek, mouku a vmícháme tuhý sníh. Těsto rozetřeme na velký plech a pečeme. Po upečení…
1.Troubu předehřejeme na 160°C.Ve středně velké misce promícháme mouku, moučkový cukr, kypřící prášek a skořici.Ve velké míse rozšleháme olej, žloutky, espreso, kakao a…
Quinou propláchněte na sítě důkladně vodou, nasypte ji do hrnce společně s 2 lžičkami olivového oleje. Přidejte i obě čočky a restujte na středním plameni pár minut.…
1. predehrat troubu 2. máslo a cukr dohromady smíchat 3. pridat vejce jedno po druhém do másla a cukru dobře promícháme, 4. pridat espresso a dobře promícháme . 5.…
Zapneme troubu na 170°C a hlubší plech vyložíme pečícím papírem nebo podložkou (papír lehce pomažeme olejem, jde pak lépe stáhnout).Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky…
Do mísy rozdrobíme droždí a přidáme 1 lžíci cukru, promícháme a až se rozpustí, přilijeme vlahé mléko. Změklé máslo vyšleháme se 2 lžícemi cukru a vejci, přidáme droždí…
1. Z bílků ušleháme tuhý sníh. Žloutky smícháme s cukrem a postupně po lžíci přidáváme horkou vodu. Vše vyšleháme do pěny. Do žloutkové směsi vmícháme mouku, prášek do…
Máslo ušleháme s cukrem a s vanilínovým cukrem dohladka. Postupně po jednom přidáváme vejce.Mouku smícháme s kypřícím práškem, kakaem, mandlemi a citrónovým aroma.Směs…
Korpus do oválného pekáče.Tunel a mašinku z mandlového těsta si uděláme den předem, aby ztuhl a držel dobře tvar až s ním budeme hýbat.Korpus promažeme krémem (nebo…
Vydařená úroda sladkých hrušek a vy přemýšlíte, jaký moučník zase připravit? Vyzkoušejte tento švédském inspirovaný koláč. Plátky hrušek jsou spojeny sladkým vanilkovým…
Kávu zalejeme 125 ml vody a necháme vychladnúť.Múku zmiešame s kypriacim práškom a kakaom. Maslo vymiešame s cukrom a vanilkovým cukrom do peny postupne pridávame…
Den předem uvaříme krém: Smetanu povaříme 5 min spolu s cukrem a čokoládou - mícháme, aby se vše rozpustilo. Dáme do studena nejlépe do druhého dne vychladit. …
Ovesné vločky nasypejte spolu s cukrem do hrnce a zalijte sójovým mlékem. Zahřejte na takovou teplotu, kdy vás po ponoření začne pálit prst. Nechte alespoň 20 minut…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Úžasné cuketové špagety nahradí ty běžné. Jsou ale zdravější a navíc bez lepku a sacharidů. Jak na ně?
Dokonalý nepečený dort: Na jednoduchý dezert stačí čtyři ingredience
Segedínský guláš podle maďarského receptu: Zdravější a chutnější verze, než jakou známe my, se obejde bez mouky