Koláč s drobným ovocem a ořechovým drobením
Recept ještě nebyl hodnocenVšetky prísady na cesto zmiesime a dáme do chladničky odpočinúť. Ovocie so škoricou a cukrom povaríme na jemnom plameni cca 10 minút, potom odoberieme naberačku šťavy z…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 025 kJ / 245 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Všetky prísady na cesto zmiesime a dáme do chladničky odpočinúť. Ovocie so škoricou a cukrom povaríme na jemnom plameni cca 10 minút, potom odoberieme naberačku šťavy z…
Vajcia s cukrom som vymiešala do peny. Múku, prášok do pečiva a sódu som zmiešala a preosiala do cesta a opatrne vmiešala do cesta. Plech som vystlala papierom na…
Tento zákusok som piekla včera pre brata, v sobotu oslavuje 60 tku. Ešte sú zákusky v chladničke, zajtra s nimi budem cestovať z východu na juh SK. Pripravila som najprv…
Hlavní složku pralinek, lahodný vnitřek, připravíte opravdu snadno. Větší tepluvzdornou mísu postavte nad hrnec s mírně vroucí vodou tak, aby se její dno nedotýkalo…
Na hrnec s mírně vroucí vodou položte tepluvzodrnou (ne nerezovou mísu) mísu s 200g čokolády. Přisypte 20g třtinového cukru a nechte pozvolna rozpustit. Přidejte 70g…
Nejdříve si připravte krém, aby se stihl vychladit. Kostky kandovaného zázvoru nastrouhejte na jemno a vsypte do větší mísy. Čerstvý zázvor oloupejte a nastrouhejte na…
Roztomilá velikonoční kuřátka ve skořápce udělají radost koledníkům i domácím. Příprava není úplně jednoduchá a rychlá, ale výsledný efekt stojí za trochu vynaložené…
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Sladká pochoutka ze Slovenska: Jak si doma připravit pouťovou dobrotu, které se říká košický med
Jak péct cukroví se sádlem nebo škvarky? Chce to nižší teplotu a sádlo v kostce!
Retro: Plumlovský řízek zažene hlad i bez přílohy a kdysi stál 15 Kčs stejně jako biftek. Typické pro něj jsou tři zvláštní ingredience