Jarní salát
Recept ještě nebyl hodnocenDny se pomalu prodlužují, jsou teplejší, a příroda se začíná pomalu zelenat. S příchodem jara měníme hutná jídla za lehčí. Salát plný jarní zeleniny a lučních bylinek…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 351 kJ / 84 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Dny se pomalu prodlužují, jsou teplejší, a příroda se začíná pomalu zelenat. S příchodem jara měníme hutná jídla za lehčí. Salát plný jarní zeleniny a lučních bylinek…
Pampelišku namočíme na 30 minut do vody, aby se vyplavily hořčiny a vodu vylijeme, nakrájíme na menší kousky(estéti a citlivky natrhají), nakrájíme cibuli, rajčata,…
Na masle speníme na drobno pokrájanú cibuľu, po chvíli pridáme mrkvu nastrúhanú na slzičkovom strúhadle.Osmažíme, zalejeme vodou, osolíme, okoreníme, prevaríme cca 5…
Tento salát z pampeliškových listů a uvařených vajec, který můžete doplnit o opečenou křupavou slaninku, si dozajista oblíbíte. Výbornou chuť pokrmu dodá česneková…
Dokřupava upečené cuketové placičky krásně voní po bylinkách. Nalezneme v nich medvědí česnek, kopřivy, ale také mátu nebo pampelišky. Podávat je můžete samotné, nebo s…
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 5. 6. 2024 18:25
Přidáno 5. 6. 2024 17:29
Přidáno 5. 6. 2024 15:52
Přidáno 5. 6. 2024 15:10
Hrníčkové jahodové koláče: Zkuste tradiční spojení s jogurtem, nebo netradiční s tapiokou
Letem masovým světem: Jak správně vybrat, uchovávat i mrazit vepřové maso? Zachování čerstvosti pomůže obyčejná folie
Lasagne z jedné pánve jsou hitem internetu: Nepotřebujete na ně bešamel, přitom báječně chutnají a hotové jsou do půl hodiny