Pečená skořicová jablíčka
Recept ještě nebyl hodnocenJablka omyjeme, rozřízneme napůl a každý vnitřek jablka vydlabeme. Dávejte pozor, ať slupku úplně neprotrhnete. Vydlabanou hmotu pak můžete použít do jiného dezertu. Do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 2 732 kJ / 653 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,00 g |
Tuky | 60,00 g |
– nasycené | 5,50 g |
– nenasycené | 51,70 g |
–– mononenasycené | 46,00 g |
–– polynenasycené | 5,70 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 8,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,00 g |
– cukry | 3,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Jablka omyjeme, rozřízneme napůl a každý vnitřek jablka vydlabeme. Dávejte pozor, ať slupku úplně neprotrhnete. Vydlabanou hmotu pak můžete použít do jiného dezertu. Do…
Z uvedených surovin vypracujeme těsto, které dáme na 2 hodiny do lednice. Pak vykrajujeme různé tvary a upečeme. Vychladlé slepíme připraveným krémem, polijeme polevou a…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Byliny v kuchyni: Měsíček lékařský ochutí rizoto a uděláte z něj i skvělé víno nebo salát
Levné večeře na 7 dní v týdnu: Zkuste těstovinové lívanečky, buřtguláš nebo mozeček z brokolice!
Meruňkové čatní: Kombinace meruněk s jablky a octem vytvoří jemnou sladkokyselou chuť, tu pikantní dodá závor a chilli