Čokoládovo-kokosové řezy
Recept ještě nebyl hodnocenZ bílků ušleháme sníh, přidáme krystalový cukr a ušleháme do tuha. Postupně přimícháme žloutky a zlehka ručně vmícháme smíchanou mouku, ořechy a kakao. Těsto vlijeme do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Z bílků ušleháme sníh, přidáme krystalový cukr a ušleháme do tuha. Postupně přimícháme žloutky a zlehka ručně vmícháme smíchanou mouku, ořechy a kakao. Těsto vlijeme do…
Tvaroh, máslo, žloutky a med smícháme, přidáme mouku a prášek do pečiva. Nakonec vmícháme sníh z bílků.Těsto nalijeme do kulaté formy a navrch dáme višně nebo jiné ovoce…
Vejce a oba cukry vyšleháme do pěny.Do této pěny přidáme tvaroh, mléko, skořici, olej, citrónovou kůru a vyšleháme.Do směsi pomalu přimícháme obě mouky s práškem do…
Bílky ušleháme do tuha, došleháme s cukrem. Zamícháme žloutky s moukou a kokosovou moučkou střídavě s vodou. Těstem naplníme dortovou formu, do které jsme dali vespod…
Bílky ušleháme do tuha, došleháme s cukrem. Zamícháme žloutky s moukou a kokosovou moučkou střídavě s vodou. Těstem naplníme dortovou formu, do které jsme dali vespod…
Nejprve si vyvaříme kosti, abychom si udělali vývar, pak přidáme rýži, drobně nakrájenou cibuli, kokos, hřebíček, kmín a vaříme. Když je rýže téměř měkká, dáme ještě…
Do hrnku dáme máslo a necháme rozpustit v mikrovlnce (20 sekund).Do horkého rozpuštěného másla přidáme všechny další ingredience, vejce nakonec. Dobře rozmícháme.Dáme …
Žloutky ušleháme s cukrem (můžeme pár lžiček oddělit na sníh),po 15 minutách šlehání přidáme během šlehání po lžicích horkou vodu a ještě 5 minut šleháme. Do vyšlehané…
Těsto: Do hrnce nalijte vodu, olej, přidejte špetku soli a vše přiveďte k varu. Jakmile se vše vaří, přisypte mouku a těsto odpalujte. Kokosová mouka neobsahuje lepek,…
Jemně nastrouháme Margot tyčinky a přidáme ostatní sypké suroviny - mouky, cukr a prášek do pečiva.Pak přidáme mléko, olej, vejce, smetanu a promícháme.Těsto nalijeme do…
Nejprve si připravte formu na bábovku a důkladně ji vymažte máslem. Tato forma má průměr 21 cm. Pokud máte menší, použijte ji.Do mísy od robota dejte máslo, arašídové…
Všechny suroviny smícháme, smažíme z obou stran. Já smažím na Ghíčku.Zdobím řeckým jogurtem, ovocem a ořechovým máslem
Pokud nemáme cukrový sirup, tak ho připravíme tak, že krátce svaříme stejné váhové množství vody a cukru a necháme vychladnout. (Doporučuji udělat více, třeba z 300 g…
Všechny mouky důkladně promícháme. Šest lžic této směsi promícháme s cukrem a rostlinným tukem a vypracujeme drobenku. Do zbývající moučné směsi vmícháme xanthan,…
Mouku smícháme s pudinkovým práškem a kokosem. Z bílků, soli a vody vyšleháme tuhý sníh. Poté zašleháme cukr, žloutky a sypkou směs. Těsto vylijeme na plech…
Mouku smícháme s pudinkovým práškem a kokosem. Z bílků, soli a vody vyšleháme tuhý sníh. Poté zašleháme cukr, žloutky a sypkou směs. Těsto vylijeme na plech…
V míse smícháme ovesné vločky, mouky, kypřící prášek a cukr, potom přidáme vejce a studené máslo pokrájené na kostičky. Ze všech surovin vypracujeme drobenku.Náplň si…
Všechny sypké suroviny promícháme v hlubší míse. Přidáme citronovou šťávu a olej a po částech přidáváme vodu a šlehačem vypracujeme středně husté těsto (nesmí téct).…
Rozdrobíme sušenky, vmícháme kokosový tuk a promneme, tak, aby vznikla drobenka. Pak přimícháme trochu kokosového mléka, aby vznikla hladká hmota. Formu na dort o…
Do misky nasypte mouku, kakao, prášek do pečiva a sůl. Suchou směs promíchejte.Připravte podmáslí a k němu přidejte barvivo. Barvivo v podmáslí důkladně promíchejte.Do…
V misce si vidličkou rozmačkáme avokádo.Rozmícháme ho s tvarohem, proteinovým práškem, kokosovou moukou a osladíme stévií.Necháme chvíli odpočinout - aby kokos vsákl…
Připravíme si koláčovou formu, kterou vysteleme papírem na pečení nebo vypláchneme studenou vodou. Lístkové těsto si rozdělíme na menší a větší polovinu. Obě částí…
Ze všech surovin kromě marmelády vypracujeme těsto. Dáme odležet do lednice, nejméně na 2 hodiny nebo i přes noc.Pečící plech vyložíme papírem. Z těsta si odebíráme malé…
Suroviny na těsto smícháme a natlačíme do formy na koláč 24cm. Propícháme vidličkou a dáme péct při 170°C na cca 25 min., až bude korpus zlatavý. Necháme korpus…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Klenot mezi moučníky: Dort St. Honoré je vrcholem cukrářského umění. Troufnete si na něj?
Španělský salám chorizo umí udělat z obyčejných těstovin delikatesu. Kam se ještě hodí?
Krvavá bába neboli Švajnfest: Krkonošský bramborák ze zabijačky má jednu netradiční přísadu, která jej i zajímavě obarví