Cizrna s brokolicí a ředkvičkami v červeném kari
Recept ještě nebyl hodnocenV hlubším hrnci rozehřejeme olej a rozpustíme v něm kari pastu. Zalijeme kokosovým mlékem a rozmícháme na hladkou omáčku.Přidáme pokrájenou brokolici, ředkvičky a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
V hlubším hrnci rozehřejeme olej a rozpustíme v něm kari pastu. Zalijeme kokosovým mlékem a rozmícháme na hladkou omáčku.Přidáme pokrájenou brokolici, ředkvičky a…
Špagetovou dýni přepůlíme, vydlabeme dužninu a uvaříme doměkka. Vařila jsem ji v hlubším hrnci asi do poloviny ponořenou ve vodě. Červenou čočku propláchneme, a pokud…
Troubu předehřejeme na 180 °C. Plát filo těsta rozřízneme na 4 čtverce. Do mističky (v průměru cca 10 cm) vložíme plát těsta a přes něj přeložíme druhý, aby cípy horního…
Fazole namočíme přes noc do vody a druhý den je v nové vodě uvaříme do měkka – trvá to asi 40 minut. Připravíme si dýni – můžeme použít jakýkoliv druh. Dýni omyjeme a…
Na oleji zlehka orestujeme na jemno nakrájenou světlou část jarní cibulky, přidáme pokrájené žampiony a česnek.Když všechno zesklovatí, přidáme chilli papričku, na jemno…
Brambor a všechnu zeleninu očistíme a nakrájíme na kostičky.V hrnci rozehřejeme olej, vhodíme nadrobno nasekanou cibuli a česnek, krátce osmahneme, přimícháme kari pastu…
Zemiačky umyjeme a so šupkou nakrájame na polovice.Pridáme na polovice narezaný ružičkový kel.Zeleninu dáme do vymasteného pekáčika.Posypeme na kolieska nakrájaným pórom…
Rajčatům seřízneme vršky a ostrou lžičkou vydlabeme dužninu. V misce rozmícháme créme fresh s červenou kari pastou, potom s ostatním kořením, nasekaným tymiánem,…
Zeleninu očistíme, nakrájíme na plátky a orestujeme na rozpáleném tuku. Zalijeme vývarem a vaříme ne úplně do měkka . Okořeníme, přidáme nudle, bylinky, případně tu kari…
Prvně připravíme omáčku z červené kari pasty. V hrnci rozpálíme olej a přidáme kari pastu, zalijeme kuřecím vývarem a kokosovým mlékem, přidáme cukr, promícháme a…
V hrnci rozehřejte kokosový olej. Cibuli nakrájejte nadrobno a na oleji opékejte dozlatova. Ztlumte a přidejte rozmačkaný česnek, kari pastu, římský kmín a asi minutu…
Nejprve si rozinky namočíme do vody. Cibuli nasekáme na větší kostky a orestujeme do zlatova na oleji. Přidáme zeleninu, čočku a vlijeme vývar. Vaříme velmi mírným…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Dokonalou chuť pravého vídeňského řízku zajistí správné naklepání, hrubší strouhanka i krátké smažení
Jak slaví Vánoce bývalá vítězka MasterChefa Kristína Nemčková? Na svátečním stole u nich nesmí chybět tato vynikající kapustnice
Vánoční tvarohová štóla: Vláčný moučník s kandovaným ovocem voní máslem, na jazyku se jen rozplývá a božsky chutná