Kávový dort s ricottou
Recept ještě nebyl hodnocenTroubu rozehřejeme na 180 ˚C. Oddělíme bílky a žloutky. Z bílků ušleháme tuhý sníh, pak postupně za stálého šlehání přisypáváme cukr, vanilkový cukr a sůl. Žloutky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Troubu rozehřejeme na 180 ˚C. Oddělíme bílky a žloutky. Z bílků ušleháme tuhý sníh, pak postupně za stálého šlehání přisypáváme cukr, vanilkový cukr a sůl. Žloutky…
http://www.toprecepty.cz/recept/22327-kremovy-rychly-dort/ jsou stejné jen jsem přidala cukrářské piškoty okolo, jahody a želatinu navrch a dozdobila
Z uvedených surovin upečeme piškotový korpus.Zatímco chladne, připravíme krém: tvaroh, pomazánkové máslo a cukr vyšleháme, přidáme zvlášť ušlehanou šlehačku a lehce…
Kávu smícháme se 150 ml vařící vody a necháme chladnout. Pak ji smícháme s likérem. Žloutky s cukrem ušleháme ve vodní lázni tak dlouho, až se cukr rozpustí a pak…
Smetanu vyšleháme s cukrem a cappuccinem téměř dotuha, přidáme mascarpone (lze použít i tvaroh nebo smetanovou domácí lučinu) a vše došleháme na hladký krém. Krémem…
Připravíme si nejprve puding, který musí chladnout, aby měl stejnou pokojovou teplotu jako ostatní suroviny, za občasného míchání (aby se nevytvořil škraloup) necháme…
Z uvedených ingrediencí umícháme těsto, které rozetřeme na papírem vyložený plech s vyšším okrajem. Pečeme cca 15 minut na 175°C. Upečený korpus vyjmeme z plechu,…
Vychutnejte si tento dezert, ve kterém vynikne nakyslá rebarbora. Stačí ji krátce povařit se skořicí a vanilkou, díky tomu bude krásně vonět. Poté ji rozmixujete,…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
UHO, poháry z „mlíčňáku“, gothaj s cibulí nebo džus v plechovce aneb Co jsme jedli a pili za socialismu
Máte doma tlakový hrnec? Nebo váháte, zda si jej pořídit? Vysvětlíme, proč a jak s ním správně vařit
Chlupatá rýže: Oblíbená příloha českých jídelen z rýže a smažených těstovin se snadno dělá a chutná skvěle