Hovězí loupaná plec na pepři a bramborové kaši
Recept ještě nebyl hodnocenHovězí maso, rozpadající se na jazyku, okořeněné pepřem a česnekem, dušené ve vývaru s hebkou bramborovou kaší. Klasická úprava hovězího masa, která je ideální jako…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 439 kJ / 105 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 2,20 g |
– nasycené | 0,95 g |
– nenasycené | 1,02 g |
–– mononenasycené | 0,93 g |
–– polynenasycené | 0,09 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 47 mg |
Sodík | 70 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Hovězí maso, rozpadající se na jazyku, okořeněné pepřem a česnekem, dušené ve vývaru s hebkou bramborovou kaší. Klasická úprava hovězího masa, která je ideální jako…
Maso potřeme lehce olejem a bohatě po celém obvodu osolíme a opepříme čerstvě mletým pepřem. Necháme chvilku odpočinout maso při pokojové teplotě. Ze všech stran…
Plátky masa u šlachy nařízneme, aby se maso nekroutilo, osolíme a důkladně opepříme čerstvě nadrceným pepřem.Tuto část hovězího je dobré připravovat na mírnějším ohni…
Maso vcelku nasolíme a vložíme do větší mísy. Přidáme kořenovou zeleninu, nakrájenou na středně velké kusy, cibuli velmi hrubě nasekanou, celou skořici, hřebíček, celý…
Hovězí maso nakrájíme na kostky. Cibule pokrájíme nadrobno. Na oleji ve větší nádobě zpěníme pokrájené cibule, přidáme hovězí maso, pokrájené na kostky. Zprudka…
Z masa si připrávíme plát "co nejtenší" a začneme vrstvit náplň: Pořádnou vrstvu se solí třeného česneku, plátky anglické a míchaná vajíčka. Zabalíme, zavážeme a necháme…
Maso kuchyňsky očistíme, upravíme a rozdělíme na plátky, které mírně naklepeme a nařízneme, opepříme, každý plátek potřeme hořčicí a poklademe kapary. Uděláme si malé…
Přidáno před 12 minutami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami