Hovězí loupaná plec na pepři a bramborové kaši
Hovězí maso, rozpadající se na jazyku, okořeněné pepřem a česnekem, dušené ve vývaru s hebkou bramborovou kaší. Klasická úprava hovězího masa, která je ideální jako sváteční oběd nebo večeře.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 932 kJ / 1 896 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,02 g |
Tuky | 101,06 g |
Vláknina | 18,78 g |
Cholesterol | 393 mg |
Sodík | 449 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 110,71 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 1. 2024 18:15
12. 11. 2021 09:12
27. 10. 2020 11:19
3. 12. 2016 09:56
24. 9. 2016 13:04
29. 10. 2015 20:22
29. 10. 2015 18:33
14. 10. 2015 14:41
11. 7. 2015 13:14
17. 3. 2013 19:30
3. 11. 2012 11:54
1. 11. 2012 12:58
23. 10. 2012 09:32
22. 10. 2012 20:12
22. 10. 2012 19:58
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 6 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 8 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 9 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 11 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 4 minutami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 11 minutami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 1 hodinou
Klasické palačinky
winenor uvařil před 2 hodinami
Rebarborový koláč s mákem
Helenakuk uvařil před 2 hodinami
Jablkový perník
evik_svistik uvařila před 3 hodinami
Zvěřinové Irish stew ( Irské dušené)
sofia_loren uvařila před 4 hodinami
Tiramisu od Itala
sofia_loren uvařil před 4 hodinami
Zimní polévka z mrkve a červené čočky
sofia_loren uvařila před 4 hodinami
Oříškový sen - sušenky
Duduska uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Letem masovým světem: Vše co potřebujete vědět o hovězím. Jak ho vybrat, jak zamrazit i na co se která část při vaření nejlépe hodí
Jak se vaří bramborová kaše? Jak snadno připravit celerovou, mrkvovou a dýňovou variantu
Jak správně dusit maso, aby bylo šťavnaté. Poradíme vám, jak získat pokrm s výraznou chutí a vůní
Další recepty
Tématické fráze: hovězí kostky na pepři hovezi loupana plec loupana plec hovězí loupaná plec recept hovězí plec recept hovězí zadní plec recepty recepty hovezi loupana plec loupaná plec recepty hovězí zadní plec recept hovězí plec loupaná hovězí plec hovězí zadní z plece recepty z hovězí plece loupana plec hovezi hovězí zadní loupaná plec hovězí zadní plec hovezi loupana plec recepty hovězí plec recepty recepty hovězí maso plecko loupaná hovězí plec recept
Suroviny: plec hovězí loupaná, cibule, sádlo, pepř černý, česnek, mouka hladká, vývar masový, sůl, brambory, máslo, smetana na vaření, sůl
Hovězí loupaná plec na pepři a bramborové kaši
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lE6J
32 názorů