Srnčí svíčková
Recept ještě nebyl hodnocenSrnčí maso je velice jemné, svíčkovou doporučujeme k minutkové úpravě v podobě medailonků, vzhledem k její křehkosti upřednostňujte úpravu vcelku. Srnčí maso obsahuje…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 318 kJ / 76 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,30 g |
– nasycené | 0,12 g |
– nenasycené | 0,11 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,06 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 76 mg |
Sůl | 0,19 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Srnčí maso je velice jemné, svíčkovou doporučujeme k minutkové úpravě v podobě medailonků, vzhledem k její křehkosti upřednostňujte úpravu vcelku. Srnčí maso obsahuje…
Srnčí plec nakrájíme na kostky a dáme do mísy. Malinko pokapeme olejem, přidáme rozmarýn, utřený česnek a nasekané feferony. Vše pořádně promícháme a pokud máme dost…
Osmahneme sibuli, zasypeme paprikou, vložíme maso, marmeládu a opečeme. Osolíme, přidáme drcený kmín, pepř, utřený česnek a mírně podlijeme vývarem. Dusíme pod pokličkou…
Maso důkladně odblaníme a nakrájíme na kostky. Nakrájíme na kostičky cibuli a dáme do hrnce s rozpáleným sádlem. Když cibule zesklovatí, přidáme papriku a chvilku…
Na oleji zpěníme cibulku se slaninou. Do základu přidáme utřený česnek a nakrájenou mrkev na půlkolečka. Přidáme koření, rajský protlak a maso. Orestujeme a podlijeme…
Na sádle podusíme cibuli,posypeme sl. paprikou a přidáme na kostky nakrájené maso. Osolíme,přidáme kmín a koření na divočinu. Mírně podlijeme a dusíme téměř do měkka. …
Maso nakrájíme na větší špalíky, naložíme s olivovým olejem, trochou provensálského koření, solí a Pašeráckým kořením. Necháme v lednici několik hodin, nejlépe přes noc…
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Jídelníček agenta Jamese Bonda: Nesnáší kafe, miluje vejce na všechny způsoby a s chutí si dopřeje voňavý kebab
Co se zbylými knedlíky? Recept na rozstřelené knedlíky s vejci si zamiluje každý, postup je snadný, chuť božská
Houbová polévka se připravuje na Vánoce třeba na Valašsku. Zkuste její snadnou verzi s nočky, chutná skvěle