Přesnídávkové řezy
Recept ještě nebyl hodnocenNejprve vyšleháme žloutky s cukrem do pěny.Pak přidáme olej, mléko a moučnou směs, nakonec vyšlehaný sníh.Pekáček vymažeme a vysypeme moukou. Nalijeme na něj těsto a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 385 kJ / 92 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
Tuky | 0,30 g |
– nasycené | 0,05 g |
– nenasycené | 0,07 g |
–– mononenasycené | 0,01 g |
–– polynenasycené | 0,06 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 2,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,00 g |
– cukry | 19,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nejprve vyšleháme žloutky s cukrem do pěny.Pak přidáme olej, mléko a moučnou směs, nakonec vyšlehaný sníh.Pekáček vymažeme a vysypeme moukou. Nalijeme na něj těsto a…
Všechny ingredience prošleháme a naplníme zmrzlinová tvořítka.Vložíme do mrazničky minimálně na 3 hodiny.Pak nanuky z formy vyjmeme a ihned konzumujeme.
Vše promíchat v těsto. Nalít na plech. Pečeme při 200 °C 20min.
Všechny suroviny na těsto smícháme dohromady (nejlépe ručním elektrickým šlehačem) a dáme péci na moukou vysypaný plech do trouby (elektrická 170-200 stupňů C) asi tak…
Banánové lívanečky s jablečnou omáčkou vykouzlí úsměv na tváří nejenom dětem ale i dospělým. Jejich chuť vás zaručeně dostane a najdou si pravidelné místo mezi vámi…
Promícháme mouku s cukrem, práškem do pečiva, kakaem, perníkovým kořením, skořicí a xanthanem. Přidáme olej, citronovou kůru, přesnídávku a vodu a vyšleháme šlehačem.…
1. Do mísy nastrouháme Margot, přesnídávky a šleháme. Při šlehání přidáváme ostatní suroviny. 2. Vzniklé těsto nalijeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme asi…
Piškoty namočíme do dětské ovocné šťávy a dáme na dno misky. Zvlášť rozmixujeme tvaroh s banánem (můžeme přidat i další ovoce)a dosladíme přesnídávkou. Poklademe na…
Všechny suché ingredience smícháme, přidáme vidličkou rozmačkaný banán, přesnídávku, vše spojíme a necháme chvíli odležet. Na plech si připravíme papír na pečení nebo…
Cukr, vejce, olej, kakao a zavařeninu rozšleháme, přilijeme mléko, rozmícháme a nakonec přidáme mouku s kypřícím práškem. Připravíme si větší bábovičky, vytřeme je…
V míse promíchejte mouku, změklé máslo a cukr se 3 lžícemi studené vody. Špičkami prstů směs propracujte, až bude vše řádně promísené a bude-li třeba, přidejte další…
V míse promíchejte mouku, změklé máslo a cukr se 3 lžícemi studené vody. Špičkami prstů směs propracujte, až bude vše řádně promísené a bude-li třeba, přidejte další…
Do misky nasypeme vločky a zalijeme vroucí vodou asi 1 mm nad okraj vloček. Po chvilce vmícháme sirup. Vločky necháme nabobtnat, poté ozdobíme ovocným příkrmem. Příkrm…
Metličkou dobře vymícháme přesnídávku s vejcem, sirupem, solí. Vmícháme kokos,chia a necháme 10 min stát. Následně vmícháme prášek do pečení a přidáváme mouku tolik, než…
Pokud jste nesehnali jemné vločky, krátce je projeďte mixérem.Nasekejte v mixéru oříšky a smíchejte s vločkami a semínky (druh a množství je na vaší chuti).Přidejte med…
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Nejlepší čokoládové dezerty na léto: Z luxusního fondantu i krémové zmrzliny roztajete
Pět pokrmů, které tu byly už před mnoha staletími: Humus z rozmačkané cizrny jedli staří Egypťané, popcorn indiáni
Římané věřili, že přináší štěstí: Celer je přírodní afrodisiakum plné vitamínů