Kuře se zázvorem
Recept ještě nebyl hodnocen1) Ve velkém předehřátém woku rozehřejeme olej na vysokou teplotu. Přidáme cibuli, mrkev a česnek a směs za stáléhomíchání opékáme 3 minuty, dokud zelenina nezačne…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 576 kJ / 138 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,50 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
1) Ve velkém předehřátém woku rozehřejeme olej na vysokou teplotu. Přidáme cibuli, mrkev a česnek a směs za stáléhomíchání opékáme 3 minuty, dokud zelenina nezačne…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Bramborové mléko: Nejnovější hit mezi rostlinnými mléky se hodí do vaření i do kávy, připravit ho podle našeho receptu je snadné
Hrníčkový mazanec naší babči: Voní máslem a citronem a přípravu podle tohoto receptu zvládne úplně každý
Byliny v kuchyni: Fenykl posiluje imunitu, zlepšuje náladu a pomáhá snížit cholesterol