Květákové burger bulky {Bezlepkové}
Recept ještě nebyl hodnocenTroubu jsem si dala rozehřát na 190°C. Květák jsem si v mixéru rozemlela na jakousi květákovou „rýží“. Jde jej i nastrouhat na jemném struhadle. Přidala jsem vejce,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Troubu jsem si dala rozehřát na 190°C. Květák jsem si v mixéru rozemlela na jakousi květákovou „rýží“. Jde jej i nastrouhat na jemném struhadle. Přidala jsem vejce,…
Troubu předehřejeme na 180 °C. Plech vyložíme pečícím papírem. Semínka z kardamonu rozdrtíme v hmoždíři. Ovesné vložky rozsekáme nadrobno, vložíme do misky, přidáme obě…
Doporučím vám jednu věc: mějte všechny suroviny přichystané u ruky, neb to pak jde doopravdy rychle. Na středním plameni sporáku a lžičce másla si osmahněte na jemno…
Cesto rozdelíme na polovice. Jednu vyvaľkáme a uložíme na plech.Poukladáme naň vrstvu tenkých plátkov zemiakov, vrstvu plátkov cukety (dýně, tykve), vrstvu tvarohu.…
Na rozehřátém oleji orestujeme nastrouhaný zázvor a prolisovaný česnek. Přidáme na kostičky nakrájený lilek, zakápneme sojovou omáčkou a dochutíme chilli kořením.…
Cuketu omyjeme a nastrouháme na hrubém struhadle, trochu osolíme a necháme odstát. Zajdeme si pro bylinky. Ty pak opláchneme a nakrájíme nadrobno (pozor na kopřivu).…
V nádobě, kam se vám tak akorát vejdou obě porce ryby si dobře smíchejte olivový olej, pivo, sojovku, česnek, zázvor a hnědý cukr. Do této směsi naložte osušené porce…
Připravíme si náplně: 1. Hrubě si postrouháme balkánský sýr, přidáme vajíčko, pepř, koření a rozetřený česnek. Vše smícháme. 2. V kastrůlku rozpustíme máslo, přidáme…
Opláchnutým rajčatům vykrojíme středový zbyteček po stopce a nakrájíme je na několik menších kousků, aby se dobře mixovala. Můžeme je rozmixovat přímo tyčovým mixérem ve…
Mrkev oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle.Hlávkový salát omyjeme a nakrájíme na menší proužky, rajčata přepůlíme.Všechny suroviny smícháme lehce dohromady a…
Je to tak, klasický hamburger nemusí hned znamenat, že jde o nezdravé jídlo. S tímto receptem si můžete dál držet svoji štíhlou linii a přitom se skvěle najíst. Maso i…
Co může být lepší, než doma vytvořené skvělé jídlo? O tomhle je přesně tento recept. Domácí kynuté housky, které jsou základnou pro šťavnaté hovězí hamburgery. K nim pak…
Máte v plánu pozvat návštěvu? S tímto receptem můžete připravit jednoduché a efektní pohoštění den dopředu. Plátky chleba jsou potírány dvěma druhy pomazánky a…
Omytou, osušenou řepu zbavíme škrabkou slupky (použijeme jednorázové rukavice) a spiralizérem nastrouháme nebo nakrájíme tenké nudličky do mísy. Pokud jsou spirálky moc…
Jidáše by podle tradice neměly chybět na žádném velikonočním stole. Toto lehké, příjemně sladké a voňavé pečivo si ale můžete upéct kdykoli během roku. Třeba s hrnkem…
Do části vlahého mléka dáme lžíci cukru, lžíci mouky a rozdrobíme droždí, promícháme a necháme vzejít kvásek. 50 g polohrubé mouky smísíme s 250 g másla a vytvarujeme…
Tento tradiční chléb je základem marocké kuchyně a přináší vám chuť a vůni Orientu. S křupavou kůrkou a jemným, vláčným středem je khobz doplňkem k jakémukoli pokrmu,…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Granola nemusí být jen sladká. Slané variantě dodá chuť pár kapek tabasca nebo parmezán a na mlsání je zdravější než chipsy
Hubnete nejen pohybem! Co jíst před tréninkem, co při něm a co po něm?
Lahodný bílý chřest s šunkou a bolzanskou omáčkou. Tradiční recept ze severní Itálie si zamiluje každý gurmet