Kotleta se sýrem a šunkou
Recept ještě nebyl hodnocenVe 100 ml rozpustíme bujón, přidáme worčestrovou a sójovou omáčku, kečup a kukuřičný škrob. Nakrájenou kotletu na plátky naklepeme a okraje nepatrně nařízneme. Mírně…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 485 kJ / 116 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 4,00 g |
– nasycené | 1,33 g |
– nenasycené | 2,60 g |
–– mononenasycené | 1,40 g |
–– polynenasycené | 1,20 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 73 mg |
Sodík | 860 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Ve 100 ml rozpustíme bujón, přidáme worčestrovou a sójovou omáčku, kečup a kukuřičný škrob. Nakrájenou kotletu na plátky naklepeme a okraje nepatrně nařízneme. Mírně…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Jak udržet banány čerstvé až 14 dní? Pomůže fígl s drobným předmětem, který běžně vyhazujeme
Dokonalého smaženého kapra dělá správné obalení. Šéfkuchaři se obejdou i bez vajíček a místo trojobalu používají dvojobal
Dejte si kontrabáš: Vyhlášený pokrm valašské kuchyně z pohanky a brambor