Fazolové lusky s fazolkama a surimi na zelenině
Recept ještě nebyl hodnocenVšechnu mraženou zeleninu propláchneme vřelou vodou a necháme okapat. Na pánev dáme trochu oleje a obděláme fazolové lusky, poté přidáme bílé fazolky spolu s chilli…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Všechnu mraženou zeleninu propláchneme vřelou vodou a necháme okapat. Na pánev dáme trochu oleje a obděláme fazolové lusky, poté přidáme bílé fazolky spolu s chilli…
Na oleji osmažíme cibulku, přidáme droždí, necháme ho rozpustit a trochu osmažíme, pak přidáme veškerou nakrájenou zeleninu-kromě brambory a mrkve, ty nastrouháme a…
Tyčinky spaříme horkou vodou a necháme vychladit. Vychladlé tyčinky rozmixujeme tyčovým mixérem s máslem, tatarkou, jogurtem, nastouhaným salámem a sýrem. Podle chuti…
Rozmražené tyčinky natrháme, přidáme na hodně drobno posekaný česnek, cibuli, kterou jsme pokrájeli na půlkolečka a předem na cca 10 min. namočili do ledové vody. Ztratí…
Česnek oloupeme a špenát nakrájíme na nudličky. V horkém mléce rozpustíme máslo, osolíme a vsypeme vločky. Zamícháme a vsypeme špenát. Surimi tyčinky nastrouháme…
Na hlubší pánvi osmahneme cibulku na jemno, přidáme osmahnout kostky mraženého špenátu, počesnekujeme, cca 1 káv. vrchov. lžičku aby to bylo výrazné podravkou. Jen lehce…
Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a pokapeme sójovou omáčkou. Poklademe surimi tyčinkami a kapií nakrájenou na proužky. Poté stočíme do rolády a zpevníme nití. Na…
Kedlubnu nakrájíme na kousky, mrkev a okurku na půlkolečka, pórek na proužky a cibuli na malé kousky a tu dáme na máslo zpěnit, k ní přidáme veškerou zeleninu, co jsme…
Rýži uvaříme a necháme vychladnout. Surimi rozmačkáme vidličkou a mrkev nahrubo nastrouháme. Vše důkladně promícháme s vejci, olejem a dochutíme solí a pepřem. Pomocí…
Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme surimi tyčinky a ihned podlijeme vodou. Vaříme cca 5 min. - dokud se tyčinky "nerozbalí". Polévku rozmixujeme…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Českem s chutí: Kyselo, které vás postaví na nohy a polévky jako drn. Ochutnejte Krkonoše!
DOLNORAKOUSKÁ ZEMSKÁ VÝSTAVA 2013 S TÉMATEM „CHLÉB & VÍNO“ PŘIBLIŽUJE DĚJINY REGIONU
Kdo je nový MasterChef Česko 2023: Vítěz Honza asi poputuje z vody rovnou do hospody. Jak to změní jeho život?