Pomazánka z rybích filet
Recept ještě nebyl hodnocenFilety se sýrem rozmačkáme, přidáme nakrájenou cibulku i s natí, vejce a okurku nakrájené na kostičky (1 vejce si necháme na obložení chleba) a několik listů salátu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 582 kJ / 378 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 36,67 g |
– nasycené | 23,33 g |
– nenasycené | 11,10 g |
–– mononenasycené | 10,00 g |
–– polynenasycené | 1,10 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 93 mg |
Sodík | 200 mg |
Sůl | 0,43 g |
Sacharidy | 1,67 g |
– cukry | 1,67 g |
––– laktóza | 1,57 g |
Filety se sýrem rozmačkáme, přidáme nakrájenou cibulku i s natí, vejce a okurku nakrájené na kostičky (1 vejce si necháme na obložení chleba) a několik listů salátu…
1) Salám nastrouháme nahrubo. Na plátky veky dáme domácí bramborový nebo vajíčkový salát. Na každý plátek navrstvíme nastrouhaný salám, přidáme měsíček vajíčka, kousek…
Filety štiky opláchneme vodou, osušíme a osolíme. Oba filety na kůži nařízneme, aby se nám ryba při opékání nekroutila. Do pánve si dáme přepuštěné máslo a necháme ho…
Sýr smícháme s pomazánkovým máslem, přidáme sůl, pepř, špetku kari koření a nastrouhané (nadrcené) oříšky.Podáváme na slaných sušenkách TUC.
Starší chleba nakrájíme na přibližně stejné hranolky. Uložíme na pečící papír a postříkáme olejem. Promícháme a pečeme ve vyhřáté troubě na 200 st. do lehké zlaté barvy…
Těstoviny uvaříme v osolené vodě podle návodu. Okurku zbavíme slupky, pokrájíme ji na kostičky a vložíme do mísy. Dále přidáme pokrájená rajčata, hrášek, čerstvý sýr,…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Kdo je nový MasterChef Česko 2023: Vítěz Honza asi poputuje z vody rovnou do hospody. Jak to změní jeho život?
Mrkvová polévka s krupičkou: Recept ze školky nás vrátí do časů bezstarostného dětství
Domácí hrníčkový perník: Vláčný a voňavý je díky vlašským ořechům i koření. Jednoduchý moučník je brzy na stole