Free Style jednohubky s lososem
Recept ještě nebyl hodnocenV menší misce smícháme čerstvý sýr, přidáme najemno nasekaný kopr podle chuti, 1 lžičku citronové šťávy, osolíme a opepříme. Všechny suroviny pečlivě promícháme a v…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
V menší misce smícháme čerstvý sýr, přidáme najemno nasekaný kopr podle chuti, 1 lžičku citronové šťávy, osolíme a opepříme. Všechny suroviny pečlivě promícháme a v…
Cizrnu slijeme a ponorným mixérem najemno rozmixujeme.Přidáme žervé, olej, nakrájená rajčata, cibulku nebo pórek, česnek, promícháme, dochutíme solí a pepřem.Dáme…
Na pánvi si rozehřejeme přepuštěné máslo a přidáme na plátky nakrájenou hrušku. Chvilku opékáme a pak vmícháme lžíci medu. Med necháme jemně zkaramelizovat a vše…
Salám jemně umeleme, smícháme se sýrem. Ochutíme solí, pepřem, paprikou a vmícháme křen. Vše promícháme. Mažeme na krajíce chleba a hustě sypeme pažitkou.
Do mísy dáme 35 dkg mouky, do kastrůlku mléko s trochou cukru - přihřejeme a nadrobíme droždí, mléko nesmí být horké, maximálně tak, abyste v něm udrželi prst. Nedělám…
Pevnější banán nastrouháme, přidáme žervé, med dle chuti a prošleháme.Pomazánku použijeme na potření sladkého pečiva, ale taktéž se bude hodit na doplnění čerstvého…
Banány oloupeme, rozmačkáme a dáme do mixéru.Přidáme žervé, smetanu, cukr a citronovou šťávu a ušleháme hladký krém.Krém rozdělíme do misek a necháme vychladit v…
Medvědí česnek je dozajista jednou z nejpoužívanějších bylinek na jaře. Jeho aromatické a lehce štiplavé lístky nasekáme do lahodné pomazánky z žervé a majonézy. Jeho…
Spojení aromatického medvědího česneku a kozího sýru je vhodné pro ty, co mají tyto výrazné chutě rádi. Pomazánka je i lehce pikantní díky dijonské hořčici. Její jemná…
Receptů na dobrou pomazánku není nikdo dost. Pomazánku z žervé, jarní cibulky, pažitky a měkkého salámu mažeme na čerstvý chléb a zdobíme plátky ředkviček. Skvělá jarní…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
7 dost dobrých důvodů, proč se vyplatí snídat: Budete štíhlejší, zdravější a zlepší se vám i paměť!
Něco mezi polévkou a salátem: Okroška voní bylinkami a je plná masa a zeleniny. Podle tohoto receptu ji zvládne každý
První tištěná video kuchařka: Vařte tradičně i moderně podle vyzkoušených receptů!