Rychlý kuřecí pekáček
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí maso je velmi populární kvůli své rychlé a jednoduché přípravě. Tento pekáček je navíc plný zeleniny a chuť doplňuje pikantní klobása. Jako přílohu můžete zvolit…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kuřecí maso je velmi populární kvůli své rychlé a jednoduché přípravě. Tento pekáček je navíc plný zeleniny a chuť doplňuje pikantní klobása. Jako přílohu můžete zvolit…
Připravujete-li pohoštění na oslavu či party, kromě sladkého jistě přijdou vhod i slané recepty. Vyzkoušejte malé rohlíčky z kynutého těsta nebo záviny z těsta listového…
Hlíva je skromná houba s výraznou a velmi žádanou chutí. Jemná krémová polévka, kterou z ní připravíte, bude zcela jistě chutnat jako skvostná součást oběda, svačinovka…
Minutkové řízky, je to vůbec možné? Podle babiček ano. Zapomeňte na klasický trojobal a vyzkoušejte tuto směs z mouky a koření. Ideální záchrana, pokud zjistíme, že nám…
Chystáte se na oslavu a připravujete drobné pohoštění, které bude trochu pracnější, než obyčejná jednohubka? Pak určitě vyzkoušejte tyhle báječné košíčky z křehkého…
Potřebujete připravit něco jednoduchého a rychlého? Doporučujeme sýrovou roládu. Lahodná kombinace plátkového sýra a náplně se šunkou či zeleninou rázem promění i běžnou…
Plátky naklepeme, osolíme, opepříme a hodně je obalíme v mouce. Nakrájíme si cibuli nadrobno a zpěníme na oleji v hrnci. Navrch přidáme plátky masa a opečeme. Poté je…
Máte chuť na jídlo s vepřovým masem a spoustou zeleniny? Zkuste tuto čínu. Maso den předem namarinujete. Druhý den ho osmažíte a smícháte s dokřupava osmaženou červenou…
Uvaříme rýži a dáme stranou.Na pánvi si osmahneme na cibulce mleté maso, které ochutíme kořením, já používám uzenou papriku, vegetu pikant, sůl a pepř, můžeme použít i…
Výborné pečivo, které znáte z cest po Balkáně, je vyrobené z taženého těsta a můžete si vybrat z několika náplní podle vaší chuti. Balkánský burek vám udělá radost a…
Do zapékací misky vložíme na jednu stranu plátek masa, na druhou stranu nakrájenou a osolenou porci brambor, posypeme cibulkou, poklademe máslem a v předehřáté troubě na…
Vyzkoušejte toto tradiční slovenské jídlo - zelné listy plněné ochucenou směsí masa a rýže, které zabalíte a pak dlouze povaříte ve vodě a rajčatové šťávě. Podávejte je…
Žampiónová polévka plná sýru a voňavých bylinek je to, na co se může celá rodina těšit, když se sejdete u nedělního oběda. Vyzkoušejte a jistě se k ní budete pravidelně…
Suroviny dáme v uvedeném pořadí do pekárny a zapneme program : příprava těsta. Po vykynutí rozdělíme na 6 dílů, rozválíme a rádlem nakrájíme na trojúhelníky. Potřeme…
Tyto šťavnaté a chutné řízky jsou naloženy v delikátní marinádě, která jim dodává bohatou a vyváženou chuť. Místo česneku můžete použít své oblíbené koření, nebo bylinky…
Nadrobno pokrájanú cibuľu speníme na oleji dosklovita, pridáme mletú červenú papriku, čierne korenie ,vegetu, očistené pokrájané huby premiešame a podlejeme s vodou…
Velmi úsporný recept na smažené placky ala bramborák. Připravíte je ze zbylého dobře usušeného chleba. Spotřebujete tak zbytky jinak, než je obvyklé. Jídlo bude velmi…
Výhodou těstovin je jejich rychlá příprava, jde o sytou a levnou surovinu. Osmažené mleté maso dochucené kořením je s těstovinami ideálním spojením. Můžete podávat jen…
Oloupané a nakrájené brambory dáme do hrnce jako na bramboračku, přilijeme vodu, dáme koření a dáme vařit. Cibuli na oleji necháme zesklovatět a přidáme do toho…
Holky ze školky většinou nemají rády zelené fazolky. Ale paní učitelky je zbožňují, a tak není divu, že si recept vyprosily u paní kuchařky. Smetanová omáčka s kapkou…
Tyto výborné trojhránky jsou ideální jako pohoštění na oslavu či rodinou sešlost. Těsto připravíme snadno v domácí pekárně. Dobře se s ním pracuje, protože nelepí. Na…
Všechny suroviny,kromě oleje,smícháme a smažíme v rozpáleném oleji.Podáváme na krajíci chleba potřeným hořčicí a ozdobíme kolečky cibule a okurkou.Hodí se ke svačině.
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a dáme do pekáčku.Na každý plátek masa dáme kopeček cibule nakrájené na nudličky. Zakryjeme plátkem sýra a…
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Uvařte si doma poctivou dršťkovou: Chuť jí vylepší uzená paprika, sádlo a hovězí vývar
František Ferdinand d´Este miloval švestkové knedlíky od kuchařky na Konopišti. Ale nesmělo chybět hodně cukru a máslíčka
Jak se jedlo za Boženy Němcové? Bohatí mívali vývar, chudí nastavovali mléko mýdlem