Domácí čokoláda Studentská pečeť
Recept ještě nebyl hodnocenRozlámané čokoládové figurky spolu s kouskem másla rozpustíme ve vodní lázni.Misku s rovným dnem postříkneme olejem ve spreji a vyložíme vystřiženým pečícím papírem,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 188 kJ / 284 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 3,00 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 1,15 g |
–– mononenasycené | 0,55 g |
–– polynenasycené | 0,60 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 8,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 55,00 g |
– cukry | 55,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Rozlámané čokoládové figurky spolu s kouskem másla rozpustíme ve vodní lázni.Misku s rovným dnem postříkneme olejem ve spreji a vyložíme vystřiženým pečícím papírem,…
Těsto rozválíme na tři tenké placky a na každou placku nasypeme jemně mleté oříšky smíchané s kokosem. Do středu všech placek poklademe nahrubo nastrouhaná jablka,…
Lístky salátu naaranžovat na talíř, doprostřed čínské zelí na proužky, dozdobit paprikami a okurkou dle možností a fantazie. Loupáčkem na brambory udělat ze sýra…
Domácí pralinky mají kouzlo přidané hodnoty vlastnoruční práce. Zkuste třeba tyto brusinkové, nebo višňové čokoládové bonbóny. Když přidáte kapku dobrého rumu nebo…
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Šťavnatý fofr koláč plný jablek: Na přípravě úžasně vláčného a skořicí vonícího koláče je nejdelší škrábání jablek, hotový je za chvíli
Voňavé medvědí pracny ve třech variantách: Vynikající jsou nejen ty z lískových ořechů, ale i tatrankové nebo kokosové
Retro okénko: Kakaové Pikao původně sloužilo k ochucení nápojů a jedna tuba stála 3 Kčs