Pstruh na zelenině
Recept ještě nebyl hodnocenČerstvého pstruha omyjeme a osušíme Pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepřime. Obalíme v mouce. Na 2 lžících másla opékáme po každé straně 5 min. dozlatova. …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Čerstvého pstruha omyjeme a osušíme Pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepřime. Obalíme v mouce. Na 2 lžících másla opékáme po každé straně 5 min. dozlatova. …
Maso kuchyňsky očistíme, upravíme a rozdělíme na plátky, které mírně naklepeme a nařízneme, opepříme, každý plátek potřeme hořčicí a poklademe kapary. Uděláme si malé…
Dopředu připravené bramborové hranolky předvaříme v osolené vodě do poloměkka a rovnoměrně je rozložíme na dno, máslem vymazané zapékací misky.Houby očistíme, pokrájíme…
Uvařené drůbeží maso s polévkovým kořením necháme vychladnout a poté maso i oříšky umeleme společně se sterilovanou zeleninou. Papriku omyjeme,očistíme a zbavíme…
Mleté maso okořeníme a zalijeme šlehačkou. Promícháme a odstavíme nejméně na hodinu nebo dvě.Na pánvičce si připravíme obvyklým způsobem vaječinu, lehce osolíme,…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Retro vaření s Kristinou: Připijte si s námi na Světový den koktejlů. Tenhle z whisky a pomeranče je skvělý
Holka u plotny radí: Univerzální těsto na palačinky chutná skvěle s marmeládou nebo s touto slanou špenátovou náplní
Popeleční středou začíná čtyřicetidenní půst před Velikonocemi. Jak ho dodržet v době moderní?