Světový den vajec
V tento den se oslavují po celém světě výhody konzumace vajec Vejce obsahují plnohodnotné bílkovin, nezbytných vitamíny i minerály, proto je ocení… Více o významném dni
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vejce se musí rozklepnout, abychom získali obsah. Někdy se stane, že se rozklepnutí nepovede. Skořápka je velmi křehký obal samotného vajíčka a pokud s ní nesprávně klepneme, tak může prasknout a vejce se znečistí nebo se protrhne vaječný žloutek.
Také vás nebaví lovit z rozklepnutých vajíček v misce kousky skořápky? Protrhne se vám pokaždé žloutek? Jak rozklepnout vajíčko, abychom předešli znečištění a oddělili správně žloutky od bílků? Poradíme vám, jak na to.
Kalendář Celý kalendář
V tento den se oslavují po celém světě výhody konzumace vajec Vejce obsahují plnohodnotné bílkovin, nezbytných vitamíny i minerály, proto je ocení… Více o významném dni
Pozor na tenké skořápky - snadno prasknou tam, kde nechceme.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Při rozklepávání vajec musíme dodržovat přísnou hygienu - nesaháme zbytečně do obsahu skořápky, aby se vyloučila kontaminace bakteriemi. Po skončeném rozklepávání vajec si vždy umyjeme ruce.
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Komentáře