Jak využít lák z kvašených okurek? Výborně ochutí fazolovou omáčku nebo koprovou polévku
Dojedli jste sklenici kvašených okurek a zůstal vám už jenom lák? Stejně jako kvašené okurky obsahuje užitečná probiotika a bylo by ho škoda ho jen vylít. Dá se jednoduše využít a nic nemusí přijít nazmar. Dokonce ho můžeme uložit na později.
Využití láku z kvašených okurek
Jak uchovat lák z kvašáků
Na závěr pro vás máme recept na výrobu domácích kvašených okurek. Tato jednoduchá dobrota patří k tomu nejlepšímu, co si můžeme připravit z přebytků okurek.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 2 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 15 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 19 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 20 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 23 hodinami
Pečené ziti
Přidáno 8. 5. 2024 09:11
Přečtěte si Zobrazit více
Jak uvařit fazolové lusky. Recepty na skvělé omáčky, saláty a zapékanou zeleninu
Jak připravit nejlepší čočku na kyselo? Tradiční novoroční jídlo uvařte podle skvělého receptu s názorným videem
Jak připravit nálev na okurky? Se správně dochuceným lákem budou vaše nakládačky nepřekonatelné
Komentáře