Ryby na grilu: Máme pro vás 3 rady, jak poznat kvalitní mraženou rybu vhodnou ke grilování
Grilování mražených ryb provází často obavy z toho, abyste nesáhli při jejím výběru vedle. Už nikdy nesáhnete, máme pro vás tři rady, na co se u mrazáku v prodejnách zaměřit. Díky tomu vás už nečeká žádné nepříjemné překvapení.
Grilování mražených ryb má svá dvě úskalí - jak vybrat kvalitní mraženou rybu a jak ji správně rozmrazit. Buďte si jisti, že díky následujícím radám vyberete z mrazáku vždy tu správnou, a to nejen na grilování.
- Kvalitní ryby jsou mraženy bezprostředně po výlovu, ještě na moři. Výrobci tento údaj vždy uvádějí na obalu, pokud tomu tak je.
- Také pozor na datum výroby, nemělo by být starší 3 měsíců. Starší kousky už nejsou tak pevné a můžete být zklamáni z jejich "blátivé" konzistence po rozmražení.
- Pokud na rybu přes obalový materiál vidíte, neměla by být pokrytá krystalky ledu. Znamenalo by to rozmražení a následné opětovné zmražení ryby, což je nežádoucí.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Teď už vám nic nebrání v tom, abyste si začali užívat i samotný výběr ryb, namísto hlavy plné obav, zda-li budete mít šťastnou ruku. Podle následujícího video-receptu můžete také vyzkoušet přípravu skvělého pstruha.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí nugetky trochu jinak
Přidáno před 1 hodinou
Borůvkový dort s kakaovým korpusem s citronovým krémem z mascarpone
Přidáno před 5 hodinami
Rozmarýnová kuřecí játra na víně
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
Přidáno před 5 hodinami
Piškotová roláda z horkého mléka
Přidáno před 20 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
Přidáno před 22 hodinami
Komentáře