uvařil 7. 8. 2020 21:43
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 7. 8. 2020 21:43
maso hovězí mleté, fazole červené, omáčka rajčatová, sýr chedar, tortilla, česnek, pasta chilli, koření oregáno, kmín mletý, sůl, pepř, olej olivový, olej rostlinný, zázvor, cibule, česnek, chilli paprika čerstvá, cukr třtinový, sůl, voda
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Jak se jedlo ve středověkém podhradí? Na jídelníčku byly nejen obilné kaše, ale i úhoř, hlemýždi a různé nekynuté placky
Prostřeno v tomto týdnu: Zavzpomínejte na dětství nad zmrzlinovým pohárem! Víte, že jde původně o americký vynález?
Jak připravit vepřovou pečeni s houbami a majoránkou? Maso musí být 2 hodiny naložené v bylinkách a chuť dodá i správný pepř