uvařil 16. 8. 2008 20:50
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 16. 8. 2008 20:50
maso mleté, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, cibule, tuk, cibule, hořčice plnotučná
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Češi v zahraničí: V Německu ochutnejte currywurst i lehký bramborový salát. Domů si kupte šunku i pivo, radí Nikita z Berlína
Cmunda po kaplicku: Jihočeský bramborák, plněný uzeným a podávaný se zelím je skvělým jídlem do podzimních plískanic
Tučný čtvrtek je tu: Oslavit jej můžete šťavnatým a křehoučkým bůčkem pečeným na zelí, chuť a vůni mu dodá pivo