uvařila 19. 1. 2021 20:19
Přesně podle receptu, ale obalovala jsem 2x. Po rozkrojení krásně šťavnatý, výborný.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 1. 2021 20:19
Přesně podle receptu, ale obalovala jsem 2x. Po rozkrojení krásně šťavnatý, výborný.
bok vepřový, sýr strouhaný, vejce, bylinky, smetana na vaření, ořech muškátový, sůl, vejce, mouka hladká, strouhanka, olej
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 10. 6. 2024 14:49
Přidáno 10. 6. 2024 14:48
Salát Niçoise se neobejde bez čerstvých rajčat a ančoviček, které někdy nahrazuje tuňák. Chuť doladí lehce nakyslá zálivka
Co se zbylou pečenou krůtou? Šťavnatý masový štrúdl nebo rychlé rizoto s hráškem jsou bleskově hotové
Nastavovaná kaše: Klasické staročeské jídlo z brambor a krup voní majoránkou, skvěle se hodí i jako příloha k uzenému masu