uvařila 10. 9. 2011 08:19
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 9. 2011 08:19
mouka hladká, prášek do pečiva, máslo, cukr moučkový, žloutek, vejce, esence vanilková, kůra citronová, mléko plnotučné, šťáva citronová, lusk vanilkový, žloutek, cukr krupice, mouka hladká, vejce, ořechy piniové
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Slzy a pot, pak euforie. Jíst chilli papričky může být i životu nebezpečné, na vině je kapsaicin
Glazované zelenině neodolá ani největší odpůrce zdravé stravy. K docílení lesklého povrchu stačí pouze trocha másla a vody
Pravá valašská kyselice: Polévka z brambor a zelí, která postaví na nohy i horala, se dá vylepšit klobáskou nebo houbami