uvařil 13. 12. 2015 17:50
3. Postupně po obvodu přikládejte rybí proužky proložené slaninou. Stočený biftek nakonec oviňte dalšími proužky slaniny
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 13. 12. 2015 17:50
3. Postupně po obvodu přikládejte rybí proužky proložené slaninou. Stočený biftek nakonec oviňte dalšími proužky slaniny
filet z kapra, sůl, pepř černý, kmín drcený, slanina anglická, olej, houby sušené, máslo, cibule, mouka polohrubá, smetana sladká, sůl, pepř bílý mletý, citron, petrželka, kapie
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 16 hodinami