uvařila 7. 5. 2012 17:22
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 5. 2012 17:22
kuře, cuketa, cibule, kapie červená, kapie žlutá, sůl, pepř, česnek sušený, koření na kuře, tymián, kmín celý, mouka, vývar
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Dokonalé bramborové krokety: Aby byly uvnitř vláčné a na povrchu křupavé, musí se hlavně správně smažit
Kulajda z cukety trumfne i originál. Jemná houbová polévka s brambory a koprem už nepotřebuje zahustit moukou
Pečený guláš z hovězích líček: Aby bylo maso jemné a šťavnaté, nesmí se příprava uspěchat a pomůže i jeden trik