uvařila 14. 1. 2010 21:20
prelozime na plech a zakryte nechame kysnut na teplom mieste asi 40min, potrieme vajcom, posypeme a pecieme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 1. 2010 21:20
prelozime na plech a zakryte nechame kysnut na teplom mieste asi 40min, potrieme vajcom, posypeme a pecieme
mléko, žloutek, med, tuk, esence vanilková, kůra citronová, mouka hladká, mouka špaldová hrubá, droždí
Přidáno před 38 minutami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Nejlepší odrůdy špenátu pro balkon i zahradu: Špenát jahodový překvapí svými plody, malabarský načervenalými listy
Tyrolská polévka s preclíky se jí na přilepšenou během půstu. Dokonalou chuť jí dodá speciální sýr, vynikající je ale i z parmazánu
Marokánky: Měkké a vláčné cukroví s vůní Orientu se snadno připravuje a chutná naprosto fantasticky