uvařila 1. 11. 2012 19:47
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 11. 2012 19:47
voda, mouka hladká, mouka žitná chlebová, kmín mletý, kmín celý, ocet, brambory, sůl, cukr, škvarky, česnek sušený, pažitka, droždí čerstvé
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Deset zajímavostí o jídle: Med se nikdy nezkazí, kečupem se kdysi léčil průjem a cukrovou vatu paradoxně vynalezl zubař
Grilovaná kukuřice od utržení po gastrozážitek: Díky předvaření je šťavnatá a ochucené máslo ji na závěr doladí k dokonalosti
Jak odlehčit bramborový salát? Majonézu skvěle nahradí řecký jogurt, kvalitní olej nebo dokonce hovězí vývar