uvařila 22. 4. 2011 17:58
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 4. 2011 17:58
maso hovězí, škrob kukuřičný, omáčka sojová, česnek, zázvor čerstvý, chilli paprika čerstvá, cibule, paprika sušená sladká, bujón zeleninový, cukr hnědý, olej olivový, sůl, pepř mletý
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Český kuchařský tým přivezl z prestižní světové soutěže bronz. Kouč Petr Hajný vysvětlil, jak náročné klání probíhalo
Umíte správně rozmrazovat maso? Může to být věda, ale s našimi triky to zvládnete
Co vysadit na jednom záhonku? Máta je skvělý parťák k bramborům, česnek chrání před plísněmi a rajčatům to vedle okurek nesvědčí