uvařil 23. 7. 2015 12:00
Mističky neplňte příliš, po obvodu ponechte trochu místa. Do středu vtlačte po půlce rajčátka, jež obtočíte sardelkou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 23. 7. 2015 12:00
Mističky neplňte příliš, po obvodu ponechte trochu místa. Do středu vtlačte po půlce rajčátka, jež obtočíte sardelkou
žampióny, těsto listové, pasta sardelová, sýr tavený, pažitka, bazalka čerstvá, tymián, rajče cherry, sardinky v oleji, vejce
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Šéfkuchař a porotce MasterChefa Přemek Forejt v dětství miloval krupicovou kaši a tučné maso schovával pod stůl
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Dovolená pro vaše chuťové pohárky: Udělejte si domácí croissanty jako z francouzské pekárny