uvařil 1. 3. 2015 17:08
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 1. 3. 2015 17:08
hlava vepřová, koleno vepřové, srdce vepřové, slezina, játra, jazyk vepřový, kůže vepřová, sůl, koření nové koření, pepř, bobkový list, tymián, cibule, mrkev, petržel, celer, cibulka jarní, česnek, kmín drcený, koření nové koření mleté, pepř, majoránka
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Rakouské käsespätzle připomínají halušky. Lehce pikantní máslovou chuť jim dodá sýr z Tyrolska a speciálně osmažená cibulka
Deset tipů na ty nejlepší vanilkové rohlíčky: Máslo místo margarínu, správně připravená mouka a vychytávka se žloutkem
Prázdninová specialita: Řecká rýžová polévka voní po citronu a kuřecím mase. Základem je obyčejný kuřecí vývar