uvařila 5. 5. 2010 03:23
Zabalíme naskládané korpusy potřené marmeládou do kabátku z marcipánu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 5. 2010 03:23
Zabalíme naskládané korpusy potřené marmeládou do kabátku z marcipánu
uvařila 5. 5. 2010 03:22
Stejně velké korpusy překrojíme podélně na poloviny
uvařila 5. 5. 2010 03:21
Oba pruhy těsta dáme na sebe a okrájíme na stejnou velikost
uvařila 5. 5. 2010 03:19
uvařila 5. 5. 2010 03:19
uvařila 5. 5. 2010 03:19
uvařila 2. 4. 2010 20:34
uvařila 2. 4. 2010 20:28
uvařila 2. 4. 2010 20:28
uvařila 15. 3. 2010 00:47
uvařila 11. 3. 2010 02:19
uvařila 11. 3. 2010 02:18
uvařila 11. 3. 2010 02:17
uvařila 11. 3. 2010 02:17
uvařila 11. 3. 2010 02:16
uvařila 7. 3. 2010 20:15
uvařila 5. 3. 2010 12:17
uvařila 23. 1. 2010 18:05
uvařila 23. 1. 2010 17:49
uvařila 11. 12. 2009 00:44
uvařila 11. 12. 2009 00:44
uvařila 5. 12. 2009 22:44
uvařila 5. 12. 2009 20:34
uvařila 5. 12. 2009 20:22
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
V červenci déšť a slunečná pohoda – hojná bude úroda. Staré pranostiky našich předků se těší oblibě dodnes
VIDEO: Rybář Martin doporučuje na sváteční stůl amura nebo sumečka. Amur má chutnější maso, sumeček je bez kostí, říká
Vatikánský chléb štěstí voní skořicí a mandlemi. Podle tradice byste jej ale vždy měli poslat dál, jen tak přináší štěstí