uvařila 10. 8. 2011 14:52
Je z toho asi 40 sušenek
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 8. 2011 14:52
Je z toho asi 40 sušenek
uvařila 10. 8. 2011 14:51
Upečeno :)
uvařila 10. 8. 2011 14:50
Pečeme asi 20 minut
uvařila 10. 8. 2011 14:49
Před pečením
uvařila 10. 8. 2011 14:48
uvařila 10. 8. 2011 14:48
uvařila 10. 8. 2011 14:48
uvařila 5. 8. 2011 14:12
Se švestkami
uvařila 5. 8. 2011 14:11
Celý plech
uvařila 5. 8. 2011 14:08
uvařila 5. 8. 2011 14:08
uvařila 5. 8. 2011 14:07
Se švestkovou šťávou
uvařila 31. 10. 2010 08:12
uvařila 31. 10. 2010 08:12
bez náplně
uvařila 31. 10. 2010 08:12
Přidáno před 18 minutami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Mnichovská bílá klobása voní po bylinkách a je šťavnatá. Správně byste ji měli podávat s preclíkem a místo loupání "vycucnout"
Dánské lívance æbleskiver vypadají jako naše vdolky a voní kardamomem. Díky těstu s podmáslím budou krásně nadýchané
Medovníkové kuličky: Na tohle nepečené cukroví stačí jen 3 ingredience a 10 minut času. Zvládnout se dá i v polední pauze