Radim dělá zálivky na saláty z fermentovaných rajčat: Propašovat se tam dá cokoliv, ale správný olej vytvoří symfonii
Jahodové tiramisu: Úžasný nepečený dezert s jemným krémem voní jahodami, kterým dá tu správnou chuť speciální ingredience
Poslední večeře princezny Diany: Lady Di si před tragickou nehodou dávala mořský jazyk, zeleninovou tempuru a omeletu
Bramborový knedlík z vařených brambor paní hajné ze „Šlajfu“ Recept ještě nebyl hodnocen 4,1 Josef Lerch 40 min
Housko – bramborové knedlíky paní hajné ze „Šlajfu“ Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Josef Lerch 40 min
Vaječná omeleta s topinkou dle hajného ze „Šlajfu“ Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 Josef Lerch 15 min
Ovarová zeleninová polévka se ztraceným vejcem dle hajného ze „Šlajfu“ Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Josef Lerch 40 min