Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Kuřecí stehýnka s kedlubnovou omáčkou a bramborovým knedlíkem (vše bezlepkové) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Ze zdrave vyzivy
Květáková placka (bezlepková, vhodná i pro děti od jednoho roku) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Ze zdrave vyzivy
Mango na lískových oříšcích (bez cukru, bez mouky, bez vajec) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Ze zdrave vyzivy
Cizrnovo-sójová směs na sekanou nebo plnění zeleniny Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Ze zdrave vyzivy
Zapečená špalda s aljašskou treskou a kokosovým mlékem Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Ze zdrave vyzivy
Listy červené řepy a là špenát s jáhlovo-batátovými dukátky Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Ze zdrave vyzivy 60 min