Rebarborový džem se zázvorem
Pokud nevíte, co s přebytky rebarbory, můžete z ní udělat džem a užívat si tak chuť této zdravé zeleniny i mimo sezónu. Zajímavou chuť rebarbory doplníme aromatickým zázvorem. Tato skvělá kombinace vám jistě zachutná.
Suroviny pro 12 kusů
12 kusů
12 malých skleniček
Nutriční hodnoty
Energie | 37 891 kJ / 9 057 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,52 g |
Tuky | 2,24 g |
Vláknina | 69,28 g |
Cholesterol | 75 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 2 133,96 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 5. 2015 07:20
6. 5. 2015 06:39
Tyhle džemy jsou výborné, mám tady rebarborový s kiwi - dám ti ho do podobných
5. 5. 2015 19:30
To je dobrý nápad. Vyzkouším.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Roláda s mandlovým krémem a malinami sušenými mrazem
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí roládky s baby špenátem, vejcem a párkem
Přidáno před 17 hodinami
Treska po mlynářsku s třepanými bramborami
Přidáno před 23 hodinami
Vaječná pomazánka s vejci a křenem
Přidáno před 23 hodinami
Kedlubnová máslová polévka s hráškem
Přidáno 8. 6. 2024 08:13
Rajčatový chleba
Přidáno 7. 6. 2024 11:52
Právě bylo uvařeno:
Hráškový krém se smetanou
Vacek Milan uvařila před 16 minutami
Jednoduchý domácí chleba
encor uvařila před 50 minutami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Petaja uvařila před 2 hodinami
Koláčky s tvarohem a meruňkami
Wanilor uvařila před 4 hodinami
Smažený květák bez vaření
Jurkano uvařila před 10 hodinami
Vepřová játra - luxusní
Fitulka uvařil před 11 hodinami
Cukrářské jablečné řezy
Fitulka uvařil před 11 hodinami
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní
malirka1 uvařil před 11 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
sweeddy uvařila před 12 hodinami
Meruňkový koláč z tvarohového těsta
sommde uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Franz Kafka byl vegetarián, miloval čočku nakyselo a zelenou špaldu. Každé sousto dvaatřicetkrát žvýkal a zemřel hlady
Nejjednodušší chleba na světě podle Josefa Maršálka: Díky podmáslí je krásně vláčný a díky sodě nadýchaný i bez kynutí
Pikantní okurkový džem: Netradiční způsob, jak zpracovat velkou úrodu této zeleniny
Další recepty
Tématické fráze: reveňový džem rebarborovy dzem recept rebarbora džem džem z rebarbory hrušková marmeláda se zázvorem rebarborová marmelada se zazvorem rebarborový džem recept na rebarborový džem reveňová marmeláda džem z rebarbory recept rebarborový džem se zázvorem a matou zázvorová marmeláda sterilování džemu rebarborový jam rebarbora recepty recept rebarbora se zázvorem rebarbora recepty marmeláda rebarbora zázvor recepty recept rebarbora marmeláda rebarbora se zazvorem recept
Suroviny: rebarbora, cukr, citron, citron, zázvor kandovaný, zázvor čerstvý, gelfix 2:1
Rebarborový džem se zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mnL9
3 názory