Bagetky na plnění
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 625 kJ / 2 300 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,98 g |
Tuky | 45,25 g |
Vláknina | 19,46 g |
Cholesterol | 32 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 400,58 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Bagetky jsou lehounké, pružné, s pevným povrchem a hezky děrovanou střídou. Po vychladnutí je možné je rozříznout, naplnit pomazánkou, zeleninou a sýrem (příp.šunkou), zabalit do potravinářské fólie a uložit do lednice.
Pekárnománie -> www.pekarnomanie.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 6. 2017 18:04
9. 6. 2017 17:08
9. 6. 2017 15:58
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 3 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 1 hodinou
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 1 hodinou
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 2 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 3 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 4 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 4 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 5 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 5 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pečeme s Ivou: Bagety s tmavou střídou jsou nadýchané a voňavé. Výborné jako příloha nebo podklad na jednohubky
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Pečeme s Ivou: Špaldové bagetky mají lehce oříškovou příchuť. Mohou se stát zdravější verzí každodenního pečiva z hladké mouky
Další recepty
Tématické fráze: plnění baget plneni bagety plněná bageta recept plněni na bagety jak naplnit bagetu recepty na plnění bagety plneni bageta jak naplnit bagety jak hezky naplnit bagetu jak zabalit bagetky příprava plneni baget tepla bageta se syrem recept na šunkové bagetky teple jidlo k bagetě
Suroviny: voda, mouka hladká, droždí, voda, sádlo, cukr, sůl, mouka žitná chlebová, mouka hladká, droždí
Bagetky na plnění
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VD7M
3 názory