Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí konzerva favorit

Vraťte se do časů, kdy domácí konzervy byly základem každé spižírny, a připravte si vlastní vepřovou konzervu. Tento recept spojuje šťavnaté kousky vepřového masa s křupavou kapií a jemným hráškem, což vytváří dokonalou kombinaci chutí a barev.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 300 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 240 min Bez doby odležení smesi

300 min (60 min příprava + 240 min tepelná úprava, Bez doby odležení smesi)

5. 7. 2021 07:52

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

4 sklenice

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 505 kJ / 838 kcal
Bílkoviny111,75 g
Tuky22,61 g
Vláknina17,23 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 7,27 g
Sůl18,00 g
Sacharidy39,03 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tímto způsobem zavařuji i masové konzervy a vždy ve špajzu vydrží i půl roku. Déle bohužel ne, protože je všechny sníme :D

Spousta z vás jistě tuto konzervu zná z obchodu. Vyrábí ji firma Hamé.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: plec vepřová, hrášek mražený, paprika sterilovaná, voda, česnek sušený, paprika sušená sladká, cibule sušená, sůl

TopRecepty.cz

Domácí konzerva favorit

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JOQP