Dýňové lívance s borůvkami
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 299 kJ / 1 984 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,55 g |
Tuky | 39,87 g |
Vláknina | 43,70 g |
Cholesterol | 1,06 g |
Sodík | 3,83 g |
Sůl | 1,01 g |
Sacharidy | 298,38 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 4. 2022 08:17
27. 4. 2022 08:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 9 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 7 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 7 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 8 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 9 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 10 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 10 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 11 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 11 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak si poradit s Goliášem? Vyzkoušejte oblíbený dýňový kompot našich babiček s ananasovou příchutí
Jak připravit nadýchané lívance. Máme více možností, jak je udělat jemné a kypré
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Suroviny: dýně hokkaido, vejce, cukr, sůl, soda jedlá, mouka špaldová hladká, jogurt bílý, olej, borůvky, solamyl, voda, cukr, šlehačka
Dýňové lívance s borůvkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ErAK
2 názory