uvařila 12. 9. 2008 14:41
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 9. 2008 14:41
voda, olej, ocet, sůl, cukr, mouka chlebová, mouka hladká, kmín drcený, kmín celý, droždí sušené
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno 8. 6. 2024 16:39
Přidáno 8. 6. 2024 10:22
Dokonalé bramborové krokety: Aby byly uvnitř vláčné a na povrchu křupavé, musí se hlavně správně smažit
Wedge salát aneb "klínový salát" se slaninou a nivou zasytí i v chladných dnech. Příprava je velice snadná
Nejkřupavější krutony jsou ty ručně trhané. Máslo, česnek a voňavé bylinky udělají z obyčejného starého pečiva luxusní zážitek