Jednoduché recepty pro začátečníky
Pokud kouzlo vaření a dobrého jídla teprve poznáváte, nemusíte se ničeho bát. Právě při práci v kuchyni totiž nejvíc platí - s chutí do toho a půl je hotovo! Nadšení a touha experimentovat s chuťovými kombinacemi je vaší nejsilnější zbraní. Pokud se k tomu budete držet nějakých základních pravidel a předpisů zkušených hospodyní, nemůžete to pokazit.
I tak se v zástěře cítíte poněkud nejistí? Dodejte si sebedůvěru na opravdu snadných a rychlých receptech, které zvládne každý, třeba i dítě. Například takový závin; hotové listové těsto koupíte v obchodě a je už jen na vás, zda jej naplnítě jablky se skořicí, špenátem a lososem, nebo třeba šunkou a sýrem. Skvělá, rychlá, jednoduchá a zdravá je také domácí granola, která v ozdobném balení může posloužit i jako fit dárek. Levou zadní zvládnete i lívanečky z banánů nebo mozarrely, dále krémové zeleninové polévky či různé obilné a luštěninové kaše. Možností, jak začít a osvojit si základy kuchtění, je mnoho. Stačí si jen vybrat!
Související články
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Míchaný pampeliškovo-sedmikráskový med
Přidáno před 5 hodinami
Žloutkový krém s borůvkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí stehna s ajvarem a medvědím česnekem
Přidáno před 12 hodinami
Klobásy
Přidáno před 16 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 17 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bavorská kuchyně a její speciality: Dáte si škvarkovou pomazánku, eintopf nebo franckou klobásu?
Kávová granola zasytí i dodá energii. Křupavost zajistí obalení v sirupu z medu a másla a poté pečení na nízkou teplotu
Etiketa stolování ve světě: Kde se jí rukama z listů místo talířů a na co pozor, abyste někoho neurazili