Staročeská kuchyně: Recepty, rady a postupy našich babiček a prababiček
Staročeská kuchyně, to je umění vyjít s málem, uvařit skromně ze základních surovin, ale přitom nasytit celou rodinu. Staré české recepty patří mezi poklady, které se předávají z generace na generaci. Zkuste je s námi začít objevovat a vzpomeňte si přitom na své předky. Z úcty k tradici i naší historii můžeme společně navázat na kulinární dědictví naši země. Buchty peciválky, placky zahýbance, polévka kulajda, jahelník, ale i pečená kachna, merhované koláče nebo slepičí vývar, to jsou klenoty, které stojí za to nechat znova zazářit!
Další témata
Další recepty
Nejnovější recepty Více
Míchaný pampeliškovo-sedmikráskový med
Přidáno před 9 hodinami
Žloutkový krém s borůvkami
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí stehna s ajvarem a medvědím česnekem
Přidáno před 16 hodinami
Klobásy
Přidáno před 20 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 21 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Proč navštívit Jižní Tyrolsko? Dobrým důvodem je zdejší chřest, místní farmář prozradil, jak si jej nejlépe vychutnat
Místo kapra vinná klobása: Jak se tato uzenina dostala na náš štědrovečerní stůl?
Správné houbaření má svá pravidla. Nejsou složitá a vyplatí se je znát. Poradíme, jak na to