Zimní fazolačka s vejcem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 689 kJ / 1 838 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,71 g |
Tuky | 58,86 g |
Vláknina | 62,67 g |
Cholesterol | 1,24 g |
Sodík | 551 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 181,29 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Na tanieri servírujeme s vajcom a posekanou červenou cibuľou. (Samozrejme, môže byť aj obyčajná, ale červená je na bielom vajci farebne efektná...)
Kto chce, si ešte pridá ocot.
Samotný recept pochádza z tradičných receptov mojej mamky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 3. 2010 09:40
HankaPu, tvoje fotky, ako obyčajne, sú nádherné...a mňa hreje predstava, že na mňa včera niekto v dobrom myslel...Ďakujem!
10. 3. 2010 00:36
hankapu...nadherne fotky...a tanier
10. 3. 2010 00:32
Magdalenko, dneska jsme jí měli k obědu a byla vynikající Máme rádi tyhle husté polévky, já už jsem nic jiného jíst nemuselaBodík už jsem ti dala, tak jsem si aspoň dovolila poslat nějaké fotky
9. 3. 2010 12:55
Dělám něco podobného, u nás je to Fazolačka
9. 3. 2010 00:28
Magdalenko, ty tvoje polévky nemají chybu +
8. 3. 2010 22:05
Já to pořád říkám, že duo M+M je nejlepší
8. 3. 2010 22:02
Tak to sa už červenám veľmi intenzívne...aj uši mi horia...
8. 3. 2010 21:59
Tak pozor-tohle beze srandy.Můj muž miluje duo Magdalenka-Mirča75.Dnes jsem dělala Mirčino hovězí se zázvorem a tvoje přílohové halušky..a otázka byla, jestli je to opět od čs tandemu...bylo!
8. 3. 2010 21:51
Magdalenko, to je svatá pravda - moje babička to taky říkala a proto se u ná polévky vždycky jedly a i dnes vařím polévku téměř denně, protože já jsem vyloženě polévková a naštěstí i manžel a děti taky. A Tobě posílám +9
8. 3. 2010 21:48
Manželova babka (a potom aj on to vravel našim deťom) vravela: polievka je grunt, ostatné je špunt...
8. 3. 2010 21:38
Magdipolévky jsou základ všehos luštěninami úspěchu je zaručeno8.bodu uděleno
8. 3. 2010 21:38
Lucka, nepreháňaj!!! Neviem, či sa mám smiať, alebo tešiť, som v rozpakoch a oblieva ma rumenec...
8. 3. 2010 21:22
Magdalenka-polévková bohyně TOPreceptů
8. 3. 2010 21:19
No,nebudu pozadu, magdalenka má skvělé polévky!!
8. 3. 2010 20:50
Tak tu musím vyzkoušet Za 3
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 12 minutami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 4 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 7 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč s krupicovou kaší
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 8 minutami
Vepřová bratislavská plec
MajaFero uvařila před 16 minutami
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 23 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 1 hodinou
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 2 hodinami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Zimní saláty podle oblíbených receptů. Zelí, cibule a kořenová zelenina - snadno dostupné suroviny pro zdraví a sílu
Další recepty
Tématické fráze: fazolačka slovenska fazolacka s nudlemi chalupářská polévka fazolačka s nudlemi recept na fazole s vajcem fazolačka zimní recepty polévka fazolačka
Suroviny: fazole, cibule, kosti vepřové, sůl, mouka polohrubá, smetana zakysaná, vejce, bobkový list, voda, ocet, cibule červená
Zimní fazolačka s vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A68B
17 názorů